Half-Life 2

Half-Life 2

Half-Life 2 Повна Українська Локалізація (HamUA Studio)
dogheaven 7 Dec, 2024 @ 7:41am
Баги з першим епізодом
Локалізація дивовижна! Але, пройшовши оригінальну ХЛ2 та розпочавши перший епізод, я одразу зіткнувся з критичними багами, які, скоріш за все, викликані цією модифікацією. Через це, немає можливості грати у епізоди, якщо на оригінальну гру встановлена українська озвучка. Я не побачив ніякого попередження щодо цього на сторінці у майстерні стім, тому пишу сюди. Чи тільки в мене така проблема (взагалі то не зовсім проблема, бо виправляється деінсталюванням модифікації)? І чи планується фікс?
< >
Showing 1-11 of 11 comments
obeombre 10 Dec, 2024 @ 5:10am 
Так само перший і другий епізод перестає працювати.
LADA DANCE 10 Dec, 2024 @ 7:05am 
Так само.
Бігме Боже  [developer] 10 Dec, 2024 @ 12:54pm 
Так і є, це стається через файл scenes.image, який потрібен для правильного таймінгу реплік доктора Бріна. Цей файл відповідає за велику кількість заскриптованих сцен, таких як проліт монітора Бріна в першому епізоді та звільнення Ґордона в другому епізоді. Я нічого краще не можу запропонувати, крім того щоб деактивовувати локалізацію у епізодах. Я маю ідею як це виправити, якщо вийде - через кілька днів оновлю предмет, щоб все працювало
Бігме Боже  [developer] 11 Dec, 2024 @ 5:07am 
Відредагував, тепер все повинно працювати. Однак, гадаю, що баги можуть зустрічатися. Не часто, але можуть. Якщо що - пишіть.
Last edited by Бігме Боже; 11 Dec, 2024 @ 9:40am
76561199471994301 14 Dec, 2024 @ 10:51am 
Почав проходити епізоди озвучки нема багфікс не поміг 😥
Бігме Боже  [developer] 15 Dec, 2024 @ 2:04am 
Не знаю, чому так. Озвучки в епізодах і не має бути. Хіба що, в моніторі Бріна і деяких репліках громадян. А предмент в майстерні я оновив. Хз, чи треба його вручну оновлювати для вас, чи він сам автоматично дозавантажить контент. У мене все працює, я граю з тим же предметом
Бігме Боже  [developer] 15 Dec, 2024 @ 2:11am 
Найкраще що можу порекомендувати - це відписатися і знову підписатися на предмет
дякою просто я думав типу в епізодахи не має озвучкі
там на джимену не має озвучкі в першому опізоді
я щено відписався і питписавя на предмет і не чого не змінилось , і в алекс не пратює предмет
якщо шо на початку не працює
< >
Showing 1-11 of 11 comments
Per page: 1530 50