Half-Life 2

Half-Life 2

Half-Life 2 Повна Українська Локалізація (HamUA Studio)
Sentry 19 Dec, 2024 @ 5:09am
Чи буде локалізація епізодів?
Я повністью пройшов серію Халф Лайф доволі давно, але встановив цю локалізацію за ради того що бмій батько що мріяв пройти Халф Лайф 2 теж міг пройти гру (він не розуміє англійської, а 2 частина має багато важливих сцен повністю англійською!). Локалізація основної гри неймовірна! Це не тільки причина перепройти чудову гру, а й новий погляд на Халф Лайф. У епізодах відсутній переклад, та я здогадуюсь що його там не має бути взагалі. Мені дуже цікаво, чи планується переклад епізодів? :steamhappy:
< >
Showing 1-4 of 4 comments
Бігме Боже  [developer] 19 Dec, 2024 @ 11:15am 
Колись.....)
DanObi1 19 Dec, 2024 @ 12:58pm 
Йой, краще я чекав би на це, перш ніж почати проходити другу частину (хоча, я нічого не знав про епізоди). Тепер доведеться чекати((( Але нічого. Я вже звик до ваших голосів і не хочу проходити в іншому озвученні. Дуже дякую вам за вашу працю!
✙alibaba✙ 24 Dec, 2024 @ 9:11am 
теж дуже чекаю озвучення епізодів, не починав проходження виключно з-за вашої локалізації :)
HULEC 16 Jan @ 6:18am 
Можаце падказаць як вы змянялі тэкст у дыялогавых вокнах? асабіста раблю пераклад па-беларуску і пасля перакладу ўсяго інтэрфейса, затрымаўся на гэтым моманце ! буду вельмі ўдзячны за дапамогу
Last edited by HULEC; 16 Jan @ 6:19am
< >
Showing 1-4 of 4 comments
Per page: 1530 50