Scrap Mechanic

Scrap Mechanic

Bingo's Block Editor
Я так розумію потрібно створити обговорення як працювати з Json для цього моду?
Краще щоб хтось мені розказав ЯК прибрати колізію!!!
It is better for someone to tell me HOW to remove the collision!!

І так, деякі параметри які й без мене зрозумілі:
color
- колір в 16 річному форматі, тільки червоний,зелений та блакитний
pos
- позиція де виділений об'єкт, може бути в декількох варіантах
bounds
- розмір об'єкта, змінюється від місця кріплення або за координатами (судячи з того що бачу)
axis
- є в декількох варіантах але в цілому просто визначає орієнтацію блока (мені ліньки перевіряти повність всі варіанти)
shapeId
- набір ідентифікаторів для визначення текстур/кольорів, можливо включно з формами та іншими параметрами.
child
- параметри що вказують на підключення (поршні, підшибники подібне)
controller
- включає параметри об'єктів що мають властивості (владу) контролю, з них: id - унікальний ідентифікатор контролера, length - довжина починаючи з 0 (для поршня), speed - від 0, stiffnessLevel - рівень протидії підвіски, controllers - для блоків які підключено.
id
- унікальний ідентифікатор блоку, змінюєтся в залежності від багатьох параметрів (без коліру).
joints
- підключення блоку. Кожне підключення описується за допомогою id блоку який підключено. (не бачу параметра до якої сторони підключено, було б прикольно).
controllers
- і так:
id блоку.
index - я так розумію порядок блоку в контролері серед підключень.
endAngle - початковий кут, є ще startAngle але він я так розумію те ж саме означає.
frames - щось типу порядку дій для контролера, в ньому: setting - довжина для поршня. targetAngle - кут нахилу (можливо є ще).
reverse - напрям нахилу.
playMode
- 0 це звичайне відтворення, 2 це циклічне відтворення.
timePerFrame
- швидкість відтворення в контролері

Боляче!
Поки я шукав різну штуку, я знайшов SM-Documentation в гітхабі... Але я залишу цю частину що вже зробив.