Oxygen Not Included
Turkish (Türkçe) [Innovation]
Çevirinin çalışmamasının çözümü
Abonelikten çıkın,
steamapps\common\OxygenNotIncluded\OxygenNotIncluded_Data\StreamingAssets\Mods
klasöründen strings.po dosyasını silin,
tekrar abone olun.

İşe yaramadıysa burada sorularınızı sorabilirsiniz.
Последно редактиран от yektakio; 29 дек. 2017 в 4:59
< >
Показване на 1-14 от 14 коментара
Başka bir çözüm: Abonelikten çıkın,
steamapps\workshop\content\457140\934649708 klasöründeki .bin dosyasını Winrar ile açıp dosyaları kopyalayın,
steamapps\common\OxygenNotIncluded\OxygenNotIncluded_Data\StreamingAssets\Mods klasörüne atın,
Tekrar abone olun.
steamapps\common\OxygenNotIncluded\OxygenNotIncluded_Data\StreamingAssets\Mods
klasöründe strings.po isimli bir dosya bulamadım.
yektakio  [разработчик] 16 февр. 2018 в 13:19 
TRANSLATIONS menüsünde çeviri seçiliyse dosyanın orada olması lazım. Değilse abonelikten çıkıp tekrar girmeyi deneyin.
yektakio  [разработчик] 19 февр. 2018 в 9:46 
457140 oyunun kodu. "workshop" klasöründe yoksa abonelikten çıkıp girmeyi deneyin.
Abone olduktan sonra "Oyun Dosyalarını Doğrula" yapınca çeviri doğru şekilde çalışıyor.
Denilenleri harfiyen yaptım ancak işe yaramadı ek olarak yorumlarda belirtmiş olduğunuz workshop klasöründe onlarca klasör var ancak "457140" numaralı bir klasör bulunmamaktadır.
yektakio  [разработчик] 5 март 2018 в 6:03 
Anlaşılan çeviri indirilememiş. Hiçbir çözüm işe yaramadıysa https://drive.google.com/file/d/18IAz7usj1MhmlZIWLhpIh-ZI-THMtN1o/view dosyasını .rar'dan çıkarıp workshop klasörüne koymayı deneyin.
Последно редактиран от yektakio; 5 март 2018 в 6:05
Първоначално публикувано от yektako:
Anlaşılan çeviri indirilememiş. Hiçbir çözüm işe yaramadıysa https://drive.google.com/file/d/18IAz7usj1MhmlZIWLhpIh-ZI-THMtN1o/view dosyasını .rar'dan çıkarıp workshop klasörüne koymayı deneyin.
Evet bu dosyayı indirip attığımda sorun çözülmüştür. Teşekkürler ediyorum. Ek olarak bana kalırsa workshop da bir problem olabilir bu dosya yı indirip atmasaydım çalışmıyor olacaktı otomatik indirmemesi çok hayret verici.
Първоначално публикувано от yektako:
Başka bir çözüm: Abonelikten çıkın,
steamapps\workshop\content\457140\934649708 klasöründeki .bin dosyasını Winrar ile açıp dosyaları kopyalayın,
steamapps\common\OxygenNotIncluded\OxygenNotIncluded_Data\StreamingAssets\Mods klasörüne atın,
Tekrar abone olun.

Bu işlemi yaparken eğer ki güncellemeyi çekemeyenler varsa https://drive.google.com/file/d/1uQy3aQZUOzIIoLafa8R28OCoasmo_NmK

linkten doğrudan ulaşabilirler. @yektako Hocam çeviri henüz bitmedi sanırıım dimi hala kalan yerler var paylaştığım link bu gün yayınladığın yamanın ama yeni güncelleme henüz tam çevrilmiş gözükmüyor.
Последно редактиран от Mr. Ceys ツ; 3 май 2018 в 17:14
Geri kalanı bugüne tamamlanacak.
Sen adamsın :) ellerine kollarına yüreğine sağlık.
Eline koluna sağlık usta harika olmuş
Çeviri için teşekkür ederiz.

Etkinleştirmek için biraz uğraşmak gerekiyor. Bir kaç defa abonelikten çıkıp tekrar girdim ve "steamapps\common\OxygenNotIncluded\OxygenNotIncluded_Data\StreamingAssets\Mods" klasörünün olmadığını fark ettikten sonra, "steamapps\workshop\content\457140\934649708" klasöründeki ".bin" dosyasını Winrar ile açıp, "strings.po" dosyasını "Mods" klasörüne kopyaladım.

En son bir kez daha abonelikten çıkıp tekrar girdim ve oyun içinden dili İngilizce seçip yeniden başlattıktan sonra tekrar oyun içinden Türkçe dilini seçtim ve Tadaa!

Bazı metinlerde eksiklikler var ama çok önemli olmayan kısımlarda...

Emeklerinize ve zamanınıza sağlık... :)
< >
Показване на 1-14 от 14 коментара
На страница: 1530 50