Oxygen Not Included

Oxygen Not Included

Turkish (Türkçe) [Innovation]
yektakio  [producent] 29 grudnia 2017 o 4:56
Çevirinin çalışmamasının çözümü
Abonelikten çıkın,
steamapps\common\OxygenNotIncluded\OxygenNotIncluded_Data\StreamingAssets\Mods
klasöründen strings.po dosyasını silin,
tekrar abone olun.

İşe yaramadıysa burada sorularınızı sorabilirsiniz.
Ostatnio edytowany przez: yektakio; 29 grudnia 2017 o 4:59
< >
Wyświetlanie 1-14 z 14 komentarzy
yektakio  [producent] 3 stycznia 2018 o 12:41 
Başka bir çözüm: Abonelikten çıkın,
steamapps\workshop\content\457140\934649708 klasöründeki .bin dosyasını Winrar ile açıp dosyaları kopyalayın,
steamapps\common\OxygenNotIncluded\OxygenNotIncluded_Data\StreamingAssets\Mods klasörüne atın,
Tekrar abone olun.
Doctor? 16 lutego 2018 o 10:11 
steamapps\common\OxygenNotIncluded\OxygenNotIncluded_Data\StreamingAssets\Mods
klasöründe strings.po isimli bir dosya bulamadım.
yektakio  [producent] 16 lutego 2018 o 13:19 
TRANSLATIONS menüsünde çeviri seçiliyse dosyanın orada olması lazım. Değilse abonelikten çıkıp tekrar girmeyi deneyin.
loan-shark 19 lutego 2018 o 9:06 
bende 457140 klasörü yok
yektakio  [producent] 19 lutego 2018 o 9:46 
457140 oyunun kodu. "workshop" klasöründe yoksa abonelikten çıkıp girmeyi deneyin.
erd97 24 lutego 2018 o 7:16 
Abone olduktan sonra "Oyun Dosyalarını Doğrula" yapınca çeviri doğru şekilde çalışıyor.
Camper | Onur 4 marca 2018 o 13:03 
Denilenleri harfiyen yaptım ancak işe yaramadı ek olarak yorumlarda belirtmiş olduğunuz workshop klasöründe onlarca klasör var ancak "457140" numaralı bir klasör bulunmamaktadır.
yektakio  [producent] 5 marca 2018 o 6:03 
Anlaşılan çeviri indirilememiş. Hiçbir çözüm işe yaramadıysa https://drive.google.com/file/d/18IAz7usj1MhmlZIWLhpIh-ZI-THMtN1o/view dosyasını .rar'dan çıkarıp workshop klasörüne koymayı deneyin.
Ostatnio edytowany przez: yektakio; 5 marca 2018 o 6:05
Początkowo opublikowane przez yektako:
Anlaşılan çeviri indirilememiş. Hiçbir çözüm işe yaramadıysa https://drive.google.com/file/d/18IAz7usj1MhmlZIWLhpIh-ZI-THMtN1o/view dosyasını .rar'dan çıkarıp workshop klasörüne koymayı deneyin.
Evet bu dosyayı indirip attığımda sorun çözülmüştür. Teşekkürler ediyorum. Ek olarak bana kalırsa workshop da bir problem olabilir bu dosya yı indirip atmasaydım çalışmıyor olacaktı otomatik indirmemesi çok hayret verici.
Początkowo opublikowane przez yektako:
Başka bir çözüm: Abonelikten çıkın,
steamapps\workshop\content\457140\934649708 klasöründeki .bin dosyasını Winrar ile açıp dosyaları kopyalayın,
steamapps\common\OxygenNotIncluded\OxygenNotIncluded_Data\StreamingAssets\Mods klasörüne atın,
Tekrar abone olun.

Bu işlemi yaparken eğer ki güncellemeyi çekemeyenler varsa https://drive.google.com/file/d/1uQy3aQZUOzIIoLafa8R28OCoasmo_NmK

linkten doğrudan ulaşabilirler. @yektako Hocam çeviri henüz bitmedi sanırıım dimi hala kalan yerler var paylaştığım link bu gün yayınladığın yamanın ama yeni güncelleme henüz tam çevrilmiş gözükmüyor.
Ostatnio edytowany przez: Mr. Ceys ツ; 3 maja 2018 o 17:14
yektakio  [producent] 4 maja 2018 o 6:46 
Geri kalanı bugüne tamamlanacak.
Gokotas 5 maja 2018 o 12:46 
Sen adamsın :) ellerine kollarına yüreğine sağlık.
Bilalpha 16 września 2019 o 4:23 
Eline koluna sağlık usta harika olmuş
EmreAdv 20 stycznia 2020 o 6:40 
Çeviri için teşekkür ederiz.

Etkinleştirmek için biraz uğraşmak gerekiyor. Bir kaç defa abonelikten çıkıp tekrar girdim ve "steamapps\common\OxygenNotIncluded\OxygenNotIncluded_Data\StreamingAssets\Mods" klasörünün olmadığını fark ettikten sonra, "steamapps\workshop\content\457140\934649708" klasöründeki ".bin" dosyasını Winrar ile açıp, "strings.po" dosyasını "Mods" klasörüne kopyaladım.

En son bir kez daha abonelikten çıkıp tekrar girdim ve oyun içinden dili İngilizce seçip yeniden başlattıktan sonra tekrar oyun içinden Türkçe dilini seçtim ve Tadaa!

Bazı metinlerde eksiklikler var ama çok önemli olmayan kısımlarda...

Emeklerinize ve zamanınıza sağlık... :)
< >
Wyświetlanie 1-14 z 14 komentarzy
Na stronę: 1530 50