Install Steam
login
|
language
简体中文 (Simplified Chinese)
繁體中文 (Traditional Chinese)
日本語 (Japanese)
한국어 (Korean)
ไทย (Thai)
Български (Bulgarian)
Čeština (Czech)
Dansk (Danish)
Deutsch (German)
Español - España (Spanish - Spain)
Español - Latinoamérica (Spanish - Latin America)
Ελληνικά (Greek)
Français (French)
Italiano (Italian)
Bahasa Indonesia (Indonesian)
Magyar (Hungarian)
Nederlands (Dutch)
Norsk (Norwegian)
Polski (Polish)
Português (Portuguese - Portugal)
Português - Brasil (Portuguese - Brazil)
Română (Romanian)
Русский (Russian)
Suomi (Finnish)
Svenska (Swedish)
Türkçe (Turkish)
Tiếng Việt (Vietnamese)
Українська (Ukrainian)
Report a translation problem
steamapps\workshop\content\457140\934649708 klasöründeki .bin dosyasını Winrar ile açıp dosyaları kopyalayın,
steamapps\common\OxygenNotIncluded\OxygenNotIncluded_Data\StreamingAssets\Mods klasörüne atın,
Tekrar abone olun.
klasöründe strings.po isimli bir dosya bulamadım.
Bu işlemi yaparken eğer ki güncellemeyi çekemeyenler varsa https://drive.google.com/file/d/1uQy3aQZUOzIIoLafa8R28OCoasmo_NmK
linkten doğrudan ulaşabilirler. @yektako Hocam çeviri henüz bitmedi sanırıım dimi hala kalan yerler var paylaştığım link bu gün yayınladığın yamanın ama yeni güncelleme henüz tam çevrilmiş gözükmüyor.
Etkinleştirmek için biraz uğraşmak gerekiyor. Bir kaç defa abonelikten çıkıp tekrar girdim ve "steamapps\common\OxygenNotIncluded\OxygenNotIncluded_Data\StreamingAssets\Mods" klasörünün olmadığını fark ettikten sonra, "steamapps\workshop\content\457140\934649708" klasöründeki ".bin" dosyasını Winrar ile açıp, "strings.po" dosyasını "Mods" klasörüne kopyaladım.
En son bir kez daha abonelikten çıkıp tekrar girdim ve oyun içinden dili İngilizce seçip yeniden başlattıktan sonra tekrar oyun içinden Türkçe dilini seçtim ve Tadaa!
Bazı metinlerde eksiklikler var ama çok önemli olmayan kısımlarda...
Emeklerinize ve zamanınıza sağlık... :)